Om maar met de deur in huis te vallen wat een ontzettende K#T week.
Waar ik vorige week vol energie zat en het goed ging was het deze week verschrikkelijk.
Begon maandag vol goede moed en het ging goed tot dat ik klaar was met zwemmen, ik kwam uit het water en het was net alsof ze me een harnas van 10kg om deden en die heb ik de hele week mee gezeuld.
Zo verschrikkelijk moe en niet wetend hoe je de dag door moet komen, alles is te veel en ook mijn humeur dus mijn omgeving heeft daar last van.

Heb zo veel mogelijk proberen te slapen en lag ook iedere avond vroeg in bed en het frustrerende hiervan is, is dat je net zo moe wakker word als dat je naar bed gaat.
Het gevoel dat niks helpt en daar word je moedeloos van.
Zelfs gedacht om te stoppen met de revalidatie maar toch trouw iedere dag gegaan en als ik er ben wil ik er ook 100% voor gaan en met sporten kan ik niet rustig aan doen en blijf ik fanatiek  soms iets te (sorry dames 😉 )
I’m not a quitter !!

Dit weekend veel geslapen en het rustig aan gedaan, en ga er morgen weer tegenaan het word een lange dag omdat er een extra lezing is na ons vaste programma.

Dussssssssss……… vlug mijn bedje in en morgen weer met frisse moed naar Blixembosch wetend dat daar een aantal mensen me er doorheen slepen met een flinke dosis humor en gezelligheid.