Hoppa week 1 van de revalidatie zit er op nog 11 te gaan.
Het was een heftige maar ook leuke week, gezellige mensen in mijn clubje en de begeleiding is ook super.

Het clubje bestaat uit 6 dames en 1 man en ik ben veruit de jongste maar dat mag de pret niet drukken.
Er word gelachen en af en toe is het ook bloed serieus en emotioneel.
De eerste dag was ik best nerveus wist niet wat ik moest verwachten maar dat was niet nodig alles ging soepel en alles was snel duidelijk.
We zijn maandag begonnen met ergotherapie, dit blijft voor mij een beetje vaag nog maar ben heel benieuwd of het me gaat helpen, daarna stond er een uur fitness op het programma en ook daar denken ze met je mee en geven ze wat je nodig hebt.
Ik hou niet van trainen op apparaten vind dat saai en vertelde daar dat ik aan crossfit heb gedaan voordat ik ziek werd en dat graag weer wil oppakken en nu hebben ze voor mij een soort crossfit programma gemaakt super tof.
Als opwarming kun je kiezen voor hometrainer of loopband, uhhh loopband voor mij, omdat ik moet trainen voor de Muddy Angelrun  op 29 juni waar ik aan mee doe.
Na de fitness stond zwemmen op het programma en iedereen zei dat het water zo lekker warm was bla bla bla, jaaaa mijn reet, het was koud gvd.
Nou ben ik ook een enorme kou kleum maar toch.
Het zwemmen was een stuk pittiger dan ik had verwacht, 20 min baantjes zwemmen daarna nog oefeningen in het water, gesloopt was ik.
En toen stond er nog een lezing op het programma over sexualiteit, zelfs daar werd ik niet warm van, dat was eigenlijk even te veel na al het sporten en ik kon me er niet op concentreren en was blij toen het voorbij was.

De donderdag bestond uit uur Psycho-educatie dan word er een onderwerp besproken en kan iedereen daar zijn of haar ervaring bespreken.
Toen dat klaar was hadden we een uur sport en spel, wist niet wat ik me daar bij voor moest stellen, nou het was echt lachen kreeg flashbacks van de gymles op de basisschool. Heerlijk.
Het laatste uur was het gene dat ik het meest vrees in deze revalidatie en dat zijn de gesprekken met de PSYCHOLOOG dood eng.
Dit blijft heftig maar denk dat ik hier goed op mijn plek zit en het goed is om ook daar even puin te ruimen.

Vrijdag was kort maar krachtig lekker een uurtje sporten.

Het is fijn om zo aan mezelf te werken en ben kapot echt helemaal gesloopt het zijn lange en vermoeiende dagen het kost me enorm veel energie maar krijg er ook veel energie van.
Het begin is gemaakt en het voelt goed
The only way is up…..