Deze ronde 2 weken in 1, hoewel ik morgen nog 1 uur moet dus deze week is nog niet helemaal afgerond.
Het word weer een enorme klaagzang ben ik bang hahahaha.
Daarom heb ik vorige week ook niet geschreven, had het enorm zwaar geestelijk en lichamelijk dit had meerdere oorzaken 1 daarvan was/is dat de kleine meid ontzettend vroeg lees tussen 4:30 en 5:00 uur wakker was/is en ja dat hoort erbij dat weet ik en ik weet dat dit een fase is maar als je zeer weinig energie heb is dit echt niet gaaf en frustrerend en als je daarbij nog een druk schema hebt waar je zoal geestelijk als lichamelijk bezig bent word je met de neus op de feiten gedrukt dat je echt nog lang niet de oude bent.
En deze week was het zelfde.

En wat is de oude Corri …..tja en wat mag ik verwachten of kan ik nog verwachten, afgelopen week hoorde ik een mooie “Je wordt niet meer de oude Corri maar je bent een nieuwe Corri” en ja ik moet nog ontdekken wat dat inhoudt en misschien niet meer achterom kijken hoe het was en wat ik kon maar kijken wie ik nu ben en kijken wat ik nog wel kan hoe moeilijk dat ook is.
Heb flink ingeleverd maar moet mezelf ook wel een jaar de tijd gunnen om te herstellen, hoe moeilijk dit ook is en ik heb zo ontzettend weinig geduld en dat levert zo veel frustratie op.
Helaas bereik ik daar niks mee.

Gelukkig merk ik met sporten dat de conditie alweer flink terug aan het komen is en dat is zo fijn en ook de begeleiding die ik daarbij krijg is top, iedere week bedenken ze voor mij een nieuwe work-out omdat ik niet van die fitness apparaten hou.
Daar is echt niks op aan te merken, de begeleiding is geweldig en denken echt met je mee.
Morgen mag ik nog een lekker uurtje sporten benieuwd wat er nu voor me bedacht word dus duik ik nu mijn bedje in
Laterrrrrzzzzz