Niemand had verwacht dat ik zo lang stil kon zijn, of wel ?
Weet dat sommige dit in real life heerlijk zouden vinden gna gna gna ….gaat niet gebeuren nie.

Effe zonder dollen, ik had er gewoon even geen zin in geen puf voor en baalde overal van.

Ik ben 12 juli naar de internist/endocrinoloog geweest en daar was alles tot nu toe goed en gelukkig zijn mijn medicijnen wat verhoogd en kan nu zeggen dat ik wat verbetering merk , maar we zijn er nog lang niet.

Aanstaande dinsdag heb ik een afspraak met de medisch psycholoog omdat ik toch merk dat ik boos ben, boos op wat er is gebeurt, dat mijn lichaam me zomaar in de steek laat en het echt opnieuw moet gaan leren vertrouwen en  het nu pas begint te landen wat er allemaal gebeurt is in de afgelopen maanden.
Ik weet het wel maar besef het niet.
En ben enorm gefrustreerd dat het minste of geringste dat ik onderneem mijn energie zo snel op is en ik echt moet bijkomen.
Zou zo graag weer sporten en werken.
Ja ja geduld is een schone zaak en helaas heb ik dat verrekte weinig en dat is niet handig.

Ik beloof dat ik niet meer zo lang niks meer laat horen.
Voor nu ga ik nog heel even lekker buiten zitten voordat ik mijn bed in duik.

tot snel.