Morgen is het zo ver, dan ga ik samen met 3 Angels de Angel Mudrun lopen een speciale run tegen borstkanker.
Dit had ik al vastgelegd voordat ik de tweede keer gefopt werd door Karel en dacht tot een aantal weken geleden dat ik het niet zou gaan doen omdat ik me nog echt niet goed voelde en 0 conditie had.
Gelukkig heb ik goede support thuis en met hulp van personal trainers die me het zelfvertrouwen hebben gegeven dat ik dit gewoon ga doen en de psycholoog die vind dat dit heel goed is voor mijn verwerking, zelfvertrouwen en herstel.
Dus morgen gaan we dit gewoon doen voor mezelf en het goede doel, want je weet niet wat kanker doet tot je het zelf meemaakt en helaas zijn er in mijn omgeving weer mensen getroffen door deze verschrikkelijke ziekte. 

Ik zelf voel me een stuk beter sinds ik begonnen ben met nieuwe medicatie, personal training en gezonde voeding  nu alles in mijn kop op orde en dan zijn we er weer .
Deze run is voor mij persoonlijk een afsluiting van een ontzettende klote periode waarin er veel dalen waren maar ook pieken waar ik nieuwe  vrienden heb gemaakt en “vrienden” heb verloren en ook weer ontzettend veel geleerd over mezelf en ik moet leren om mezelf op de eerste plaats te zetten en ook om hulp mag vragen omdat niemand alles alleen kan en me niks aan moet trekken van meningen en “goed” bedoelde adviezen al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.
Nu komt mijn tijd en ga ik doen waar ik gelukkig van word zodat ik weer lekker in mijn vel zit en zo de beste moeder voor Vesper kan zijn en de leukste vriendin voor mijn lief.

Maar morgen eerst door de bagger ploegen 
Zin in !!