Hier weer een update na dat ik even echt tijd voor mezelf heb genomen.
Merk dat ik dat echt even nodig had/heb, just me myself and i.
En ben onder lichte dwang helemaal alleen naar de sauna gegaan afgelopen vrijdag, dat was eerst wat onwennig maar heb me van 11:30 tot 18:30 me prima vermaakt, lekker lezen, uitrusten en geen telefoon (dan krijg ik de kriebels als telefoon junk  😉 )

Vandaag begonnen met mijn “dieet” samengesteld door Jonathan Klaassen en het is heel goed te doen.
Grote stok achter de deur is dat ik iedere maaltijd en tussendoortje moet fotograferen en naar hem moet appen, zo word smokkelen wel moeilijk gemaakt en wat ik heel fijn vind is dat je dus ook heel de dag vragen kan stellen en gecoacht wordt.
Nu hopen dat ik me hierdoor ook snel wat beter ga voelen ben nog steeds heel erg moe en zit niet lekker in mijn vel.
Zou zo blij zijn als ik weer meer energie heb.
Hoop dat de combi van gezond eten en de medicatie die ik hoogstwaarschijnlijk 12 juli ga krijgen het snel beter gaat.

En omdat ik de sauna zo lekker vond ga ik morgen weer en neem ik mijn moedertje mee, die heeft ook wel een dagje rust verdient voor alles wat ze voor ons doet (lang leven ticketveiling ;))
Dus Vesper jij morgen naar het KDV en nu mag mama een keer met oma afspreken.

Zo maar eerst eens mijn bed uit zweten

Goodnight.