De uitdrukking “Je hebt al geluk als je geen pech hebt ” gaat voor mij nu wel op
Nou ja ik ben meer het type dat een tientje vind en van geluk onder de trein loopt, of wel het zit niet mee.
En ik ben er helemaal klaar mee.
Er is weer genoeg gebeurt en zo is het nooit saai hier, was het maar even saai.

Omdat ze de radioactievebehandeling intensiever willen maken moest ik stoppen met mijn medicijnen op 2 maart en als alles goed ging zou ik 1 april opgenomen worden voor de radioactievebehandeling.
Dus ik was gestopt wat als resultaat gaf dat ik op 8 maart op de SEH zat in het ziekenhuis omdat ik me zo beroerd voelde en daar bloed moest laten prikken en daar is besloten dat ik toch een klein beetje medicatie zou krijgen, heel veel beter ging ik me niet voelen maar toch de scherpe kantjes waren eraf.
Afgelopen maandag begonnen met mijn Jodium beperkt dieet dit wil zeggen dat ik geen producten mag eten of gebruiken waar jodium in is verwerkt of zit zoals brood, geen vis en/of schaal of schelpdieren uit zee ook zijn er douchegels handzepen of shampoos met jodium erin.
Dit om zo de schildklier cellen die er evt zitten “uit te hongeren ” zodat ze de jodium behandeling beter opnemen en zo dus kapot gemaakt worden.

Tot zo ver ging het allemaal wel, niet van harte maar toch tot afgelopen dinsdag.
Er moest bloed geprikt worden om bepaalde waardes te meten voor de behandeling zo gezegd zo gedaan en toen kwam het, ik werd ’s middags gebeld door de afdeling nucleaire geneeskunde dat ze niks snapte van mijn bloeduitslagen en of ik gestopt was met de medicijnen en dus heb ik uitgelegd dat ik een klein beetje medicatie kreeg om dat ik me zo beroerd voelde nou dit was niet met hun overlegd en had nooit mogen gebeuren omdat ze nu een vertekend beeld hebben en de behandeling kon nu dus niet door gaan.
What The Fuck !!!!!
Dus per direct moeten stoppen met de medicatie en met een beetje geluk kan ik volgende week vrijdag opgenomen worden maar durf er bijna niet op te hopen.
Het gevolg van stoppen met medicatie is dat mijn lichaamstemperatuur gedurende de dag schommelt tussen de 36.2 en de 39.8 graden.
Dus van ijskoud en half uur douchen onder een gloeiendhete kraan naar het zweet dat van mijn lijf gutst dat is dus wat een schildklier regelt je temperatuur, ook val ik makkelijk in slaap en ben om 2 uur ’s nachts klaar wakker het regelt dus ook je slaap en waak ritme, verder ben ik heel de dag opgefokt en doodmoe.

Het enige positieve is dat ik als alles mee zit 8 april weer naar Blixembosch mag voor revalidatie en daar ben ik heel blij mee, en denk dat ik het nu harder nodig heb dan ooit te voren.
Zeker het geestelijke gedeelte.

Morgen weer opnieuw starten met het dieet en fingerscrossed dat ik vrijdag kan worden opgenomen

keep you posted….