Zo “hoe ist nou ?!” zullen jullie wel denken tis zo stil daar, en da klopt.
En toch is er weer veel gebeurt en gaat er ook veel gebeuren.
Zo was ik maandag de 25e naar het ziekenhuis geweest en had ik goed nieuws zoals ik eerder heb verteld, nu komt het…….word ik dinsdagavond om 19:00 uur gebeld door mijn behandelend arts, wat er toen door me heen ging is niet te beschrijven en dacht dat ik wat kreeg mijn ergste doem scenario was dar ze toch nog iets gevonden hadden, of de uitslag verwisseld enz enz.
Gelukkig viel het allemaal mee maar was hij idd vergeten te vertellen dat ze wat dingen anders gingen doen mbt. de radioactieve behandeling, waar ik vorige keer gewoon mijn medicijnen mocht slikken moest ik nu voor de behandeling stoppen….hmmmmm spannend maar hoe en wat hoorde ik precies als ik de oproep zou krijgen ……..uhhh oke wie dan leeft wie dan zorgt dacht ik we zullen zien en ik wacht af.

Afgelopen donderdag was het zo ver de nucleaire afdeling nam contact met me op en vroeg of ik snel kon handelen dus ik dacht al aan koffers inpakken of zo iets, maar dat was niet het geval ik word op maandag 1 April opgenomen (dit is geen grap) en moest meteen wat oppikken bij de apotheek en 2 dagen later stoppen met mijn medicijnen. 
Ik ben blij dat dit allemaal zo snel gebeurt, en dan denken jullie huh dit duurt nog een maand, ja dat klopt maar deze speciale afdeling is maar een aantal dagen per maand open en wie weet hoe lang ik nog had moeten wachten als ik dit niet had kunnen regelen.

Nou en hier zit ik dan al 5 dagen zonder medicijnen nou ja zonder, ik heb iets gekregen wat het tegenovergestelde werkt van mijn normale medicijnen en voel me net een junk die aan het afkicken is nachtzweten, moe, lusteloos als je het al niet depri kan noemen zou heel de dag wel kunnen janken.
Dus dat is een enorme tegenvaller deze medicijnen moet ik nog 10 dagen slikken en dan echt helemaal zonder en ben benieuwd hoe ik me dan voel maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.
Ook moet ik de week voor de opname weer het jodium arm volgen, daarover dan meer.

Laten we het erop houden dat het nog even afzien word en daarna door want ik ben echt klaar met die kut Karel en alles wat er omheen hangt.

Nog effe de tandjes op elkaar en dan weer doorrrrrrrrr………..