Ken je dat gevoel dat je er bent alles hoort en er toch niet bent ?
Ken je dat gevoel dat het nieuws zo klote is dat je het gevoel hebt in een film te zitten ?

Ik ken het en nee het is geen film helaas en anders was het een hele slechte film.
Donderdag 10 januari heb ik een checkup gehad van mijn nek en waar ik dacht ohhhh effe echo en dooooorrrrrrrr, liep het toch even allemaal anders dan gehoopt.
Het begon met de woorden “ik zie iets wat ik niet thuis kan brengen, ga even de arts raadplegen”…………..WTF dacht ik ……..en dan duren minuten wel uren.
En toen kwam hij weer terug met het nieuws we vertrouwen het niet en willen graag een punctie doen,…….wel ja joh weer ezeltje prik in mijn nek……en je hebt geluk je kan/mag meteen …. tja hoeveel geluk kan een mens hebben duhhhhhh.
Zonder gekheid het was idd fijn dat ik meteen terecht kon ipv weer paar dagen wachten, dus zo gezegd zo gedaan en na 2 keer prikken, dan bedoel ik zonder verdoving 10 cm naald in je nek voelen glijden hadden ze voldoende materiaal en kon ik gaan om een week te wachten op de uitslag dit is echt onmenselijk mijn gevoel en humeur hebben een week in een rollercoaster gezeten.

  

Vanochtend om 10:10 uur had ik een afspraak met mijn internist en die vertelde het slechte nieuws.
Wat ze gezien hebben is een plekje dat er bij de vorige scan ook al zat en waarvan ze verwachtte dat het zou verdwijnen doormiddel van de radioactieve therapie, helaas is dit niet het geval geweest en is zelfs een beetje gegroeid.
BAMMMMMMM….. dat komt binnen.
En nu…….uithuilen en opnieuw beginnen.
Ze gaan me weer opereren waarbij ze alle klieren aan de rechterkant van mijn nek gaan verwijderen en ik krijg ook weer een radioactieve therapie, tenminste dat is wat de internist zei en ik moet nog even afwachten wat de chirurg zegt.
Hoop zo snel mogelijk geholpen te kunnen worden.
Ik haat wachten wil aanpakken.
Heb er om gehuild maar nu wil ik doorpakken, vond de onzekerheid erger dan het “vonnis” weet graag waar ik aan toe ben, baal dat ik nu weer van voor af aan moet beginnen wat nou revalideren !?!?

Dussssss het is hier nooit saai 
Happy New Year m’n reet
Ook dit ga ik doen en krijgen ze mij er niet onder en hou jullie op de hoogte 

Don’t quit
Suffer now and live the rest of your life as a champion
Muhammad Ali