Genietend van het Portugese zonnetje vind ik het tijd om weer wat te schrijven even een update voor iedereen die geïnteresseerd is.

De vorige keer schreef ik over de muddy angel run wat een feest was dat.
Weer een paar angsten overwonnen en de kick die ik daarvan kreeg was geweldig, dus op naar de volgende uitdaging en dat is de Braverun in Helmond.
Denk dat die nog een stukje pittiger is maar ik ga ervoor samen met Mieke vd Heijden deze gaan we gewoon ROCKEN !!

Eindelijk kan ik zeggen dat het goed met me gaat!
Heb weer flink wat energie en dat dank ik mede aan flink sporten en goed op mijn voeding letten ik wil weer sterk zijn en strak in mijn vel zitten want baal ontzettend van de flubbertjes en randjes die er te zien zijn.
En dan hoor ik mensen denken lekker belangrijk je hebt kanker gehad, nu gaat het weer om uiterlijk, pas je op dat je niet te dun word, straks sla je door enz enz enz..

Ik wil heel graag een fitte sterke strakke gezonde moeder en vriendin zijn en ik geloof echt dat als je niet goed voor jezelf zorgt en je niet lekker in je vel zit je niet goed voor een ander kunt zorgen !
YOU CAN’T POOR FROM AN EMPTY CUP !
En voor mij bestaat een stukje geluk uit voor de spiegel staan en zien waar je het voor doet, zien dat je sterker en fitter word en dat betekend niet dun.
Dun is makkelijk dat is niet eten, sterk en fit worden is moeilijker dat is een combi van sporten en gezond eten gelukkig heb ik daar goede begeleiding bij want alleen kan ik dit niet heel eerlijk ben ik ook geneigd niet te eten en me fixeren op de getallen op de weegschaal.
Mooie van de begeleiding die ik krijg is het meten en wegen daar en dan zie ik dat ik idd aangekomen ben maar wel vet verloren ben dus spieren opgebouwd strakker in mijn vel zit en dat terwijl ik voor mijn gevoel ontzettend veel moet eten om mijn calorieën doel te bereiken.

Verder heb ik een aantal belangrijke beslissingen genomen knopen doorgehakt die ik voor mijn ziek zijn nooit had durven nemen maar het roer moet om.
Gelukkig word ik enorm gesteund en weet ik inmiddels dat ik niet kan falen en alleen maar kan leren.
Wat dit precies inhoudt kan ik nog niet vertellen dus blijf me volgen later meer !!

Ik neem nog een frisse duik in het zwembad,

I FEEL THE START OF SOMETHING NEW !