Het was weer even stil, had er even geen zin in en er was niet echt iets te melden.
Heb een heerlijke vakantie gehad met mijn moeder en kleine Vesper in Portugal was echt fijn om er even uit te zijn voor ons allemaal.
Verder is er een kleine verbetering qua energie na dat de medicijnen verhoogd zijn, hoewel het de ene dag beter gaat dan de andere en ik na een uitspatting, laat naar bed oid. er echt een paar dagen van moet herstellen.
Daarom probeer ik ook steeds even te gaan liggen als Vesper slaapt en lig ik er s avonds op tijd in.

Heb vorige week de intake gehad bij Blixembosch om te gaan revalideren, en mensen wat een geweldige instelling is dat.
Ik was best zenuwachtig want tja van alle mensen die dit traject van ex kanker patiënten mag volgen heb ik kanker de junior editie gehad en vinden ze misschien dat ik er niet thuis hoor, maar niks is minder waar ik ben daar meteen in een warm bad beland met een super aardige arts die me vroeg wat ik wil en verwacht van dit traject, en vond het perfect aansluiten.
Na dit fijne gesprek kreeg ik een rondleiding en heb ik meteen kennis gemaakt met een aantal begeleiders die ook allemaal  super vriendelijk waren en ik meteen zin had om te starten
5 nov ga ik beginnen en ik zal even uitleggen wat het precies inhoud.
Het traject duurt 12 weken
Het programma bestaat uit 3 dagdelen waarbij je in een groep zit met maximaal 8 personen waar een schuif systeem in zit waarbij ik instroom met 4 nieuwelingen bij 4 mensen die al op de helft zitten van dit traject een soort oudste en jongste kleuter gebeuren net zoals op de basisschool hahahaha.

Maandag:
– energieverdeling door ergotherapeut (60min)
– Fitness. door Bewegingsagoog en fysiotherapeut (60 min)
– Hydrotherapie (duur woord voor zwemmen) (60 min)

Donderdag:
– Sport en spel (weet niet goed wat ik me hierbij voor moet stellen) (60 min)
– Lichaamsbewustwording/ontspanning
-Combinatie therapie/ psychotherapie

Vrijdag:
-Fitness

Volgende week moet ik nog 3 keer terug voor een gesprek met maatschappelijkwerker, een fittest, en een gesprek met de ergotherapeut dus druk druk druk samen met een kleine meid die inmiddels loop en ook weigert om nog in de kinderwagen te gaan zitten.
Heb er zin in eindelijk weer wat positieve energie

En voor nu duik ik lekker mijn bedje in
Laterrrrrrrrr…….