Zo Karel nu ben ik er echt klaar mee, weg jij en hallo Jaap.
Ja Jaap we zijn aan elkaar veroordeeld en beter ga je goed genezen en gaan we je niet weer open maken.
Ben ik van je geschrokken ? Ja en nee, dat is gek he ik wist dat je een stuk groter zou zijn maar toen de pleister eraf ging en ik je in de spiegel zag tja…….. effe slikken maar zie nu al dat dit heel mooi gaat genezen en zo niet dan verzin ik wel een stoer verhaal hoewel de waarheid eigenlijk al stoer genoeg is vind ik zelf.

Zal even vertellen hoe het allemaal is verlopen.
Ik moest me afgelopen dinsdag al om 7:15 melden in het ziekenhuis lekker vroeg.
Alles ging lekker vlotjes daar en om 8 uur lag ik al klaar in het voorportaal van de hel…..weet anders ook niet hoe je die zaal noemt waar ze je op een rij leggen en je 1 voor 1 naar de slachtbank gereden wordt ook wel OK genoemd.
Natuurlijk werd ik weer gehaald door zo een blije gup van een anesthesist met zo niet leuke grapjes en small talk dat ik zeker weet dat hij regelmatig een pufje narcose middel oid neemt šŸ˜‰ .
En ook had ik het geluk dat ze het infuus de eerste keer mis prikte en ik zei het nog deze zit niet goed, want ja ook hier krijg je op een gegeven moment verstand van maar die Pipo zei “nee deze zit goed” en na heel wat gewriemel enz enz kwam het hoge woord eruit uhhh het zit idd niet goed dus toch maar in de andere hand, natuurlijk jonguh prik maar raak voor een knaak ze snijden straks toch bijna mijn hoofd eraf dus een prikje in mijn hand kan er best bij.
Nog even de hands schudden incl infuus met de beste chirurg van het hele ziekenhuis, en dan komt het lekkerste gedeelte van alles het kapje op je mond het aftellen en heerlijk wegzakken in die diepe slaap. (graag flesje voor thuis)
Nadat ik wakker was geworden op de uitslaapkamer werd ik naar de kamer gereden waar ik nog een paar uur heerlijk alleen heb liggen doezelen, en toen was het gedaan met de rust.
Mijn god wat een hel, eerst word er weer zo een gein porem binnen gereden met een gebroken been die neuriet zingt flauwe grapjes maakt in zijn hemd…. brrrrrrr ….hij leek Onslow wel uit schone schijn, daarna een oudere Helmondse vrouw die vastbesloten is zsm weg te zijn en moppert tegen haar 2 volwassen kinderen die ook meegekomen zijn en last but not least een oudere dame die haar elleboog gebroken heeft en net zoals ik gewoon wil slapen.
Na een hoop ergernis en irritatie mochten Onslow en de Helmondse mevrouw idd weg, en er klonk een zucht van verlichting in de kamer.
Van korte duur helaas, de oudere dame naast mij heeft heel de nacht als een ouwe fietspomp liggen snurken en piepen wat was ik blij dat ik die ochtend naar huis mocht nadat ze mijn pleister verwijdert hadden en de chirurg naar mijn Jaap had gekeken.

Hoe gaat het nu ?
Pijn valt mee, alleen als ik te lang rechtop zit heb ik last het rare is dat de helft van mijn hoofd verdoofd voelt incl. mijn oor verder hoest ik de longen uit mijn lijf en dat is een fantastische sensatie als je een groot litteken in je nek hebt en je bang bent dat alle hechtingen knappen dit komt door de narcose en moe ik ben dood moe, maar met al deze symptomen kan ik volgens mij 100 worden.

Graag wil ik jullie nog voorstellen aan Jaap, nog een beetje rood blauw en gezwollen maar ik ben al tevreden.

Over 2 weken moet ik terug naar het ziekenhuis en hoor ik hoe verderĀ 
Keep u postedĀ 

Ā 

Ā 

Ā