En zo is het al weer 6 maanden geleden dat ik geopereerd ben en Karel plus schildklier weg is gehaald, f@ck wat is de tijd gevlogen en damn wat is het tegengevallen.
Niet de operatie die zou ik zo weer doen maar het herstel en het afstellen van de medicijnen, en hoe stoer ik probeer te zijn ik word steeds weer ingehaald het is steeds 2 stappen naar voren en weer 1 en soms ook 2 terug.
Het frustreert enorm waar je je een dag vol energie voelt kun je de volgende dag moeilijk de ene voet voor de andere zetten.

Intussen heb ik wat intake gesprekken gehad bij Blixembosch
De eerste was bij maatschappelijkwerk/psychologie, was totaal niet voorbereid en dacht ohhh gezellig praatje ……uhhh nee ze wist me in een uurtje helemaal overhoop te trekken en heb daar veel last van gehad en daar is dus nog veel werk te doen.
Tweede gesprek was bij de ergotherapeut hier gaan we werken aan mijn energie verdeling, voor mij nog een beetje vaag begrip maar ook dit pak ik met beide handen aan.
Ik zou eigenlijk 6 nov beginnen maar door een administratieve fout aan hun kant wordt het een week later dus de 12e nov.
Vind het spannend en heb er ontzettend veel zin in.
Het spannende gedeelte zit vooral in het onbekende en het grenzen opzoeken en eroverheen gaan, ik kan nu de dag aan mijn gemoedstoestand en energie aanpassen en ga bijna iedere dag nog even slapen overdag of gewoon op bed liggen nu moet ik daar het programma volgen en dat zal best pittig worden.

Ook ben ik al een aantal keer een ochtend in de salon geweest niet om te knippen maar gewoon weer even onder de mensen zijn en dat was echt gezellig en fijn maar merk dat het mij ontzettend veel energie kost, maar we zetten door.

Hier nog een foto van voor de operatie met Karel, een foto van 2 dagen na de operatie , een maand na de operatie en nu.|

Het is nu een klein rood streepje echt super mooi genezen.
Nu nog fit en lekker in mijn vel.

Laterrrrrrrrrr