De kogel is door de kerk
De teerling is geworpen
Vandaag definitief te horen gekregen dat ik me komende dinsdag  om 7:15 uur mag melden in het ziekenhuis voor de operatie.
Wat ben ik ontzettend blij dat ik zo vroeg mag komen en dus (als er geen spoedje tussen komt) als eerste aan de beurt ben.

Ga er vanuit dat ik net zoals de eerste keer 1 nacht moet blijven en nu hoop ik dat ik geen steuners en kreuners op de kamer heb (fingerscrossed) net zoals de vorige keer en ik niet zo ziek ben van de narcose want trust me kotsen met een snee in je nek is nooit grappig en aangezien deze snee gerust een jaap mag heten (van mijn oorlel tot aan mijn adamsappel) waar nu een klein sneetje van ongeveer 5 cm over het midden van mijn strot loopt.
Heb aangegeven dat ik er de vorige keer zo een last van had en ze gaan proberen er iets aan te doen, hoop dat het lukt want een kater zonder dat er een leuk feest aan vooraf is gegaan is niet leuk.

Vandaag voor de laatste keer naar de revalidatie geweest baal ontzettend dat ik 2 weken voor het einde moet afhaken doordat Karel zijn jas heeft laten liggen.(beter goed gejat dan slecht verzonnen Mandy 😉 )
Zo vreemd dat het daar “klaar” is 
Voelde me enorm thuis en ontzettend begrepen, heel veel fijne mensen leren kennen veel gelachen maar ook gehuild en ga het echt missen.
Ik ben begonnen met mijn goldengirls Lorraine en Gerrie wat een topwijven.
Vanaf dag 1 waren wij een team hoe verschillend we ook zijn hoe anders onze levens op het moment ook lopen ik heb het zo fijn gehad met jullie en wil jullie bedanken voor deze bijzondere tijd.

Denk dat ik ook wel weer klaar ben voor dit gebeuren 
Het is nooit saai hier 
Tot de volgende update !
Laterrrr